3198
page-template-default,page,page-id-3198,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Kreslo Merano – 324400

Nové moderné kreslo TON Merano s prirodzenou tvárou od mladého talianskeho dizajnéra žijúceho v Rakúsku, Alexa Guflera, nesie názov jeho rodiska, talianskeho kúpelného mesta Merano.
Ak hľadáte ikonu do vášho interiéru tak je kreslo TON Merano to pravé pre vás. Kreslo TON Merano sa vďaka svojmu nadčasovému dizajnu a svojej celo masívnej konštrukcii stáva dokonalým doplnkom do vášho bytu alebo reštaurácie na celé desaťročia.
Príďte si jedinečnosť kreslo TON Merano vyskúšať do nášho showroomu.
O spoločnosti TON
TON stoličky a stoly je spoločnosť zaoberajúca sa výrobou a predajom ohýbaného nábytku, ktorá funguje už viac ako 150 rokov. Jej zakladateľom bol vynálezca, dizajnér a podnikateľ Michael Thonet, ktorý začal robiť prvé pokusy s ohýbaným nábytkom už v 19. storočí. Dodnes sa vybrané produkty vyrábajú ručným ohýbaním tak ako pred 150 rokmi čo im pridáva na výpovednej hodnote. Hlavným výrobným artiklom spoločnosti sú stoličky. V jej portfóliu však nájdete aj kreslá, lavice, stoly, barové stoličky ale aj outdoor nábytok a detský nábytok. Firma ton spolupracuje so svetoznámymi dizajnérmi a preto každý rok vydáva novinky, ktoré sa stávajú senzáciami na výstavách nábytku. Ak túžite po kuse nábytku ktorý je dokonale funkčný a má nadčasový a trvácny dizajn tak produkty TON sú to pravé pre vás..
Chcete sa dozvedieť viac o spoločnosti TON? Dokonalé spojenie umenia a remesla v 3. tisícročí.

Kreslo Merano

Rozmery:

Celková výška (cm): 78
Sedlová výška (cm): 47
Šírka sedadla (cm): 47,5
Hĺbka sedadla (cm): 39
Záruka (rok): 5

Doplnkové služby:

O doplnkových službách sa informujte v našej predajni.
Doplnkové služby neplatia pre všetky produkty.
– výrezy
– gravírovanie
– reliéfy
– čalúnenie s paspulou
– vyšívanie
– nášľapný plech
– vlastné látky

Dodacia doba:

6-8 týždňov